Inside Neverland


In urma cu mai bine de 20 de ani, regele muzicii pop isi construise propriul regat, aici pe pamannt. Pana atunci, megastarul, care avea deja 30 de ani, traia inca in casa parintilor sai, pe bulevardul Hayvenhurst din Encino, o localitate din nordul Los Angeles-ului.
Neverland a devenit, dupa Graceland-ul creat de Elvis Presley in Memphis/Tennessee, cea mai renumita resedinta a unui star! Denumirea pe care a ales-o Michael facea referire la insula lui Peter Pan, personaj de poveste. Precum Peter Pan, nici Michael nu vroia sa se maturizeze vreodata. In Neverland Michael putea sa isi traiasca nestingherit toate visele sale din copilarie. Aici avea tot ce isi dorea: entertainment in parcul de distractii sau in propriul cinematograf, unde ii placea sa urmareasca filme cu Liz Taylor, Gene Kelly sau cu Fraid Astaire, sau in gradina zoologica in care si-a cazat animalele preferate. Cimpanzeul "Bubbles", sarpele Boa "Muscles", o oaie pe nume "Mr. Tibbs", porcusorul sau simpatic, pe nume "Petunia", pitonul "Madonna" sau "Louie", un lama cu personalitate! Casa cu o arhitectura in stil vechi , englezesc de pe vremea Tudorilor are 25 de camere. In sufragerie trona un pian, la care Michael putea sa interpreteze la perfectie piese clasice de Chopin sau Ceaikovski.
Pe scena, insa, megastarul nu voia niciodata sa cante la un instrument: "Nu sunt destul de bun pentru a face asta", a spus el la un moment dat, cu convingere. Deseori invita prieteni precum Liz Taylor, magicianul David Copperfield, Macaulay Culkin sau copii bolnavi si fara posibilitati materiale. Cu totii aveau ocazia de a petrece ore in sir, nestingheriti, in acest Paradis. Michael se amuza cu copiii prin gradina, se dadea cu ei in carusel si le arata casa, precum si picturile imense care il infatisau pe el, alaturi de alti copii de toate etniile. "O data am invitat aici niste copii bolnavi de cancer", isi aducea el aminte intr-un interviu. "Deodata, un copil s-a intors catre mine si mi-a spus: <> Atunci m-am straduit cu greu sa nu plang." Resedinta de 11 km patrati din Santa Ynez Valley (adresa: 5225 Fugueroa Mountain Road, Los Olivos, CA 93441) este la o distanta de o ora si jumatate de Los Angeles si devnise intre timp un adevarat refugiu pentru Michael.
Aici putea sa fuga de paparazzi, aici petrecea cele mai frumoase zile din viata sa. Dar regatul sau era cat pe ce sa se destrame. Indelungul proces cu minorul Gavin Arvizo i-a macinat nervii si sanatatea lui Michael, dar in iunie 2005 el a fost achitat in toate punctele de acuzatie. Atunci Megastarul a parasit Neverland-ul impreuna cu cei 3 copii ai sai, Prince Michael, Paris Katherine si Prince Michael II (poreclit si "Blanket") pentru a se detasa de toate cele intamplate. O perioada a locuit impreuna cu familia sa la niste prieteni in regatul Bahrain, mai tarziu in Miami si in Franklin Lakes/New Jersey, inainte de a-si gasi o noua resedinta in Las Vegas. O buna perioada de timp Neverland-ul a fost parasit si ingrijit doar de oamenii de serviciu angajati de Michael. La un moment dat era chiar sa piarda acest Paradis. Michael nu mai ramasese cu multi bani dupa ce investise in avocatii care l-au aparat in toata perioada agitata cu procesele. Nu isi mai putea permite sa le plateasca pe cele 60 de persoane care aveau grija de Neverland. Dar bunii prieteni ai lui Michael l-au ajutat sa treaca peste aceasta perioada si astfel Neverland a fost salvat in ultima clipa.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Muzica Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Muzica