Copiii lui MJ

Cand te numesti King of Pop si milioane de oameni iti urmaresc orice miscare, e cam greu sa mai ai parte de orice intimitate, asa cum e aproape imposibil ca oamenii sa mai inteleaga ca esti unul de-al lor. De multe ori lumea crede ca un super star - fie el pop, rock, dance etc - este o fiinte venita de pe alta planeta, asta datorita imaginii si notorietatii generate de succseul imens. Michael a fost cu siguranta cel mai expus star. Si acest lucru a afectat destul de mult relatiile sale cu cei din jur, inclusiv cele personale... Dupa mariajul nereusit cu Lisa Marie Presley, Michael incepe o relatie cu infirmiera sa, Deborah Jeanne Rowe, pe care o cunoscuse la mijlocul anilor '80, cand a fost diagnosticat cu vitilingo, o boala de depigmentare a pielii.
Deborah a fost cea care a avut grija multi ani de el, ajutandu-l fizic si moral in traversarea momentelor grele de sanatate. In timp, aceasta relatie de prietenie devine una afectiva, cei doi se indragostesc si, desi nu au planuri de casatorie, aceasta va avea loc la insistenta mamei megastarului, cand Deborah ramane insarcinata.
Casatoria are loc in Australia, in timpul turneului modial "HIstory" (noiembrie, 1996). Michael Joseph Jackson jr. - Prince Michael - se naste pe 13 februarie 1997. La doar un an mai tarziu vine pe lume si o fetita, pe nume Paris Katherine Jackson - aprilie 1998.
Copiii cresc, sunt sanatosi, Michael se dovedeste a fi un tata atent... Apar insa probleme in mariajul celor 2 parinti. Debbie nu e cea mai buna mama din lume, lucru care duce la neintelegeri si apoi la divort. Mai mult, ea refuza sa-i mai acorde sprijin total lui Michael in timpul procesului de pedofilie la care a fost supus megastarul ani de zile, spunand ca Michael chiar are un comportament ciudat si ca acuzatiile aduse nu sunt simple zvonuri... In 1999 cei doi divorteaza. Custodia copiilor revine tatalui, lucru care ,se pare, nu o afecteaza mult pe Debbie, dar Michael ii aplica si lovitura de gratie: fosta nanny nu va avea acces la averea starului. Mai tarziu, Michael ii interzice mamei copiilor sa isi dezvaluie identitatea in timpul vizitelor la acestia. Presa scrie mai tarziu despre aceasta noua excentricitate a starului, care nu vrea ca Paris si Prince Michael sa afle cine e mama lor.
In 2002 se naste cel de-al 3-lea copil, Prince Michael Jackson II (Blanket). De aceasta data, identitatea mamei naturale nu este dezvaluita lumii, Michael spune ca a fost vorba de o inseminare artificiala iar el e tatal biologic al copilului. Blanket devine vedeta inca din primele zile de la nastere, caci tatal lui face un gest socant! El isi scoate copilul la balconul camerei sale de hotel din Berlin, tinandu-l cateva secunde chiar in exteriorul balconului situat la cateva zeci de metri de pamanant... Ziarele vuiesc a 2a zi, iar Michael declara dupa un timp ca ceea ce a facut a fost "a terrible mistake"

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Muzica Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Muzica